Pronájem nebytového prostoru, 60m2, Praha 7 - Holešovice, ulice pplk. Sochora

Cena: 18 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: poplatky 3.000,- Kč měsíčně ( bez elektřiny a inte
Druh: objekty pro výrobu
Typ: pronájem
Okres: Praha 7
Lokalita: Praha 7
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 03:13
Číslo zakázky: 6505760
Stav: dobrý
Vlastnictví: družstevní
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Pronájem komerčních, skladovacích a/nebo výrobních prostor o podlahové ploše 60 metrů čtverečních v klidné části Prahy 7 - Holešovice, pouhé 3 minuty chůze od stanice metra C - Vltavská.

Nemovitost, skládající se z tří místností, je umístěna v jednopodlažní budově ve dvoře bytového domu, a nabízí potřebné vybavení pro pohodlný chod Vašeho podnikání. Doposud v ní byla provozována výrobní dílna a lze ji rozdělit rozdělit na výrobní , skladovací a administrativní část. Díky dobrému technickému stavu nemovitosti můžete tento prostor ihned používat pro Vaše podnikání.

Blízkostí veřejné dopravy a skutečnost, že v okolí je snadno dostupná i řada služeb, obchodů, restaurací a kaváren znamenají, že tento prostor je ideální volbou pro podnikatele, kteří hledají snadno dostupné místo pro svou firmu i své zákazníky.

Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku na emailové adrese martin.hais@century21.cz, ozveme se Vám.
Realitní makléř:

Martin Hais
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 43 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop