Pronájem bytu 2+1 s lodžií a sklepem, 74m2, Praha 7-Holešovice, ulice Schnirchova

Cena: 17 000 Kč/měsíc
Druh: byt 2+1
Typ: pronájem
Okres: Praha 7
Lokalita: Praha 7
Ulice: Schnirchova
PENB: G
Aktualizace: 16.06.2024 21:57
Číslo zakázky: 6560630
Stav: výborný
Vlastnictví: družstevní
Zastavěná plocha: 247 m2
Obytná plocha: 69 m2
Počet pater: 8
Patro: 6
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Pronájem, prostorného a světlého bytu 2+1 o výměře 69 m2, umístěného ve 7. nadzemním podlaží činžovního domu v Praze 7, v ulici Schnirchova. K bytu náleží lodžie 4 m2 a sklep 1 m2 . Dům je ve výborném stavu. Veřejné parkování před domem nebo v garážích nákupního centra Stromovka.

Byt je k dispozici pro maximálně 2 osoby.

Zastávka tramvaje směr centrum 200 m od domu, nákupní centrum Stromovka, metro C – Vltavská a kino Oko jsou pouhých 5-10 minut chůze od domu. V parku Stromovka, na Výstavišti nebo v Letenských sadech jste do deseti minut.

Poplatky 7000, - Kč/měs./2osoby (včetně elektřiny a plynu)

Vašim volnočasovým aktivitám se zde meze nekladou (běh, kolo, in-liny, dětská hřiště, fitness centrum a podobně). V bezprostředním okolí je nespočet obchodů, kaváren, vináren, pekáren a restaurací. A kdybyste chtěli mít ještě větší výběr, kde se pobavit nebo nakoupit, v centru města jste za 10 minut cesty tramvají nebo metrem .

Dispozice:
Vstupní chodba se šatní skříní, zrcadlem, komodou a předsíňovým věšákem, koupelna s vanou, umyvadlem se zrcadlem a pračkou, samostatná toaleta, obývací pokoj s obývací stěnou a křeslem, kuchyň s kuchyňskou linkou (plynový sporák, digestoř a lednice), jídelní stůl s třemi židlemi, ložnice bez vybavení

V místě je veškerá občanská vybavenost. Několik tramvajových linek, metro C – Vltavská, vlakové nádraží Praha-Bubny, gymnázium, základní škola, mateřská školka, umělecká škola, lékaři, banky, pošta, nákupní centrum Stromovka, supermarkety Lidl a Albert, restaurace, vinárny, malé pekárny, kino, divadlo, areál Výstaviště s řadou zábavních a kulturních akcí, parky Letenské sady a Stromovka, ostrov Štvanice.

K nastěhování od 1.7.2024 (lze případně dohodnout i dříve)
Realitní makléř:

Martin Hais
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 62 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop